Wat is de Van Halteren Academie?

Om continu te blijven innoveren in een steeds complexere markt, staat de ontwikkeling van talent centraal bij Van Halteren. Wij geloven namelijk dat onze kracht zit in kennis en vakmanschap: mensen die iedere dag werken aan creatieve oplossingen voor technische uitdagingen. Om kennis en vakmanschap binnen het bedrijf op het hoogste niveau te houden, investeren we in de Van Halteren Academie.

Wat houdt een traineeship in?

Eén van de gebieden waarin Van Halteren zichzelf wil blijven uitvinden, is de ontwikkeling van kennis en vakmanschap. Hiertoe bieden we verschillende traineeships aan, waarbij je een vak leert in de praktijk, wordt ondersteund door de Van Halteren Academie en (meestal) een mbo opleiding volgt. We kunnen maatwerk leveren voor gemotiveerde vakmannen en -vrouwen in de dop met een niet-technische (studie)achtergrond. Onze vakgebieden zijn onder andere: bedrijfsautotechniek, constructie, (CNC) verspaning en mechatronica.

Volg je een traineeship bij Van Halteren, dan krijg je een combinatie van praktijkopdrachten, instructies en theoretische kennis. Je werkt met een digitale leeromgeving, waar alle informatie overzichtelijk te vinden is. De trainees maken de opdrachten, controleren hun eigen werk en laten het uiteindelijk controleren door de praktijkbegeleiders. De begeleider is altijd in de buurt, kijkt regelmatig mee en trainees kunnen al hun vragen stellen. 

 

Wie is je aanspreekpunt bij de academie?

Aangenaam, mijn naam is John van Opijnen. Ik ben 56 jaar en heb ruime ervaring in het bedrijfsleven en onderwijs. In de Van Halteren Academie vervul ik de rol van opleidingscoördinator. Volg je een Traineeship bij Van Halteren? Dan ben ik je eerste aanspreekpunt voor vragen over je opleiding of het werk. Ik houd contact met de scholen en zorg ervoor dat je goed op je plek zit als trainee. Daarnaast coördineer ik de algemene opleidingsbehoefte van het personeel dat bij Van Halteren werkzaam is. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een cursus storing zoeken of misschien wel een volledige externe opleiding.

Wil je een keer praten over de Van Halteren Academie en onze Traineeships? Mijn deur staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek! Telefoonnummer: +31 627178253

IETS VOOR JOU? MELD JE AAN!