Defence

Van Halteren Defence levert hoogwaardige producten en diensten aan klanten uit de internationale defensie industrie, waaronder Original Equipment Manufacturers en overheden. Binnen Van Halteren Defence hebben we drie afdelingen: Landsystems, Simulation & Training en Road Wheels.

Mede dankzij de platte organisatiestructuur is er een open, gezellige sfeer bij Van Halteren Defence. De communicatie tussen de mensen is direct, een geintje gaan we niet uit de weg, maar we werken hard.

Bushmaster of CV90; waar ga jij aan werken?

Niet iedereen kan zeggen dat hij of zij werkt aan een Bushmaster of een CV90. Toch is dat wat het uit tien personen bestaande Landsystems-team van Van Halteren Defence dagelijks doet: onderhoud en reparatie van pantserrupsvoertuigen en ander rollend materieel van ministeries van Defensie wereldwijd.

In opdracht van verschillende hoofdfabrikanten van militaire voertuigen voert Van Halteren Landsystems het onderhoud uit aan verschillende defensie gerelateerde voertuigen, waaronder pantservoertuigen.

Het bedrijfsonderdeel Landsystems bestaat uit een afdeling van tien personen, acht van hen zijn monteur.
Meer over Landsystems

Artillerie- en mortiersimulatoren

Het afvuren van een granaat kost ca. € 1.500. Dat maakt oefeningen voor de verschillende defensies over de wereld een kostbare aangelegenheid. Simulation & Training ontwikkelt en bouwt al sinds 1991 custom made simulatoren voor defensies wereldwijd. En dat levert een forse besparing  op.

Meer over Simulation & Training

Wielen voor rupsvoertuigen

Bij Van Halteren Road Wheels maken wij wielen voor diverse rupsvoertuigen, waaronder houwitsers, infanteriegevechtsvoertuigen, tanks, bergingsvoertuigen, genievoertuigen en andere toepassingen. Wij hebben in diverse landen samenwerkingsverbanden met rubberbedrijven. We maken wielen voor vrijwel alle NAVO voertuigen. De afdeling waar deze wielen worden gemaakt heet Road Wheels.

Meer over Road Wheels

Partner Defensie

Wanneer je partner of leverancier bent van het ministerie van Defensie, dan stelt dit eisen aan de medewerkers. Werken bij Van Halteren Defence geeft je een inkijkje in een wereld waar je anders niet zo snel mee te maken krijgt. De voertuigen waaraan je werkt worden gebruikt om Nederland indien nodig te verdedigen. Ook worden ze gebruikt bij NAVO-oefeningen en/of uitzendingen. De simulatoren worden geleverd aan defensies wereldwijd.