Over Van Halteren

De Van Halteren Groep is een Nederlands familiebedrijf dat op verschillende locaties werk biedt aan meer dan 400 werknemers. Wij zijn een technisch vooruitstrevend bedrijf. Nu is het ene technische bedrijf het andere niet. Wij hebben dan ook bijzondere projecten.

We zijn bijvoorbeeld uniek in het maken van wielen voor rupsvoertuigen. En we onderhouden en repareren voertuigen van Defensie. Sowieso doen wij heel veel voor Defensie, ook buitenlandse. Zo gaan onze custom made simulatoren van artillerie en ander wapentuig de hele wereld over. Heb je aan de simulator gewerkt, dan ga je mee om deze ter plekke te installeren en te testen.

In onze machinefabriek maken we van alles voor van alles. Wat dan? Nou, bijvoorbeeld deksels voor olieplatforms, onderdelen van windmolens, schakelkasten voor hoogspanningsmasten of matrijzen voor de rubberindustrie of pallets. Een groot deel van het werk van de machinefabriek is overigens voor onze eigen afdelingen Defence en Special Products.

We maken speciale producten en dat betekent afwisselend werk. Werk met veel verantwoordelijkheid en waarin we van je verwachten dat je meedenkt en je mening laat horen. Heb je ideeën, deel ze. Wij gaan altijd door met ontwikkelen en bieden onze medewerkers ook deze kans. Dit betekent dat wij binnen onze organisatie mensen hebben werken met veel kennis en ervaring. Mensen die blijven, want bij Van Halteren is het goed werken.

Bekijk de vacatures en vooral ook de video’s op deze site. Kun jij ons aan? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Ben je benieuwd wie wij zijn?

Lees meer over onze medewerkers