Leerling Techniek

Sander, Jhim en Quinten volgen alle drie een werk- en leertraject bij Van Halteren. Dit houdt in dat zij 1 dag per week naar school gaan en de rest van de week leren on-the-job in de werkplaats bij Van Halteren. Het geeft ons voldoening om deze drie heren beter te maken in hun vak en zij kunnen op termijn doorgroeien binnen Van Halteren. Kies jij voor een carrière in de techniek? Dan ben je verzekerd van werk in de toekomst én je verdient een goed salaris.

Sander – Allround Constructiemedewerker

“Ik doe momenteel een BBL-opleiding richting allround constructiemedewerker en ik zit nu in de fase dat ik overstap van niveau 2 naar niveau 3.

Af en toe doe je werk voor Europa, voor bepaalde soort nucleaire onderzoeksteams, maar voornamelijk is het militair werk. Qua laswerkzaamheden werken we meestal met pantserstaal dus dan is het voornamelijk MIG, MAG en TIG lassen.

Van Halteren geeft je heel erg veel momenten om goed te kunnen doorleren, zodat je ook genoeg certificaten kunt behalen. Ik zou iedereen aanraden om hier te komen werken en leren!”

Jhim – Allround Verspanen

“Ik doe de opleiding allround verspanen. Ik zit in het tweede jaar en ik wil straks graag doorgroeien binnen Van Halteren richting CNC-operator. Draaien, frezen, boren, afbramen zijn mijn werkzaamheden. Ik koos voor Van Halteren omdat er een goede werksfeer hangt en ik word heel goed begeleid.“

Quinten – Mechatronica

“Momenteel ben ik bezig met het eerste jaar van de mechatronica-opleiding niveau 3. En ik ga volgend jaar de overstap maken naar BAT en daarna E-BAT. Ik werk aan tussenbakken en ik doe veel revisies van militaire voertuigen. Ook wissel ik rupsbanden en ververs ik de olie. Naast deze werkzaamheden voer ik ook elektrotechnische werkzaamheden uit aan de voertuigen. Ik vind het echt een superleuke leerplek en zit écht op mijn plek.”

Check hier alle actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures bij Van Halteren